Fleet Consult, duurzaam mobiel!

De referenties van Fleet Consult

De referenties van fleet consult

VVCR Europe - Rijssen

VVCR Europe
Drive Safe. Drive Green.

VVCR Europe ("VVCR") wil vanuit een creatief en vernieuwend denken en handelen een duurzame bijdrage leveren aan de verhoging van de verkeersveiligheid. VVCR werkt al ruim 33 jaar aan het terugdringen van risico’s die met verkeersdeelname gepaard gaan. Jaarlijks traint VVCR ruim 33.000 cursisten, variërend van beroepschauffeurs tot nieuwelingen op de weg, in het herkennen, vermijden en beheersen van gevaren. Vanuit de goed gesitueerde locaties in Drachten, Gouda, Lelystad en Rijssen begeleiden internationaal geschoolde instructeurs de cursisten zowel op de eigen circuits als op de openbare weg of op locatie.

www.vvcr.nl

Beton Cire - Rijssen

Beton Cire
Beton-cire.nl is gespecialiseerd in stucwerk (sierbeton) dat zeer sterk, waterdicht en gebruiksvriendelijk is.

Door de vele kleuren van beton ciré, waaronder de ‘’beton look’’, is het toepasbaar voor elke ruimte of object. Hierbij valt te denken aan toepassingen in uw keuken (bv. keukenblad), badkamer, douche(vloer), wastafel etc. Ook kan het gebruikt worden voor de achterwand van uw toilet, de openhaard en uw schouw. Kortom, beton ciré is toe te passen in werkelijk elke ruimte!

www.beton-ciré.nl

 

Agentschap NL - ism Ministerie van Verkeer en Waterstaat

Agentschap NL
Slim reizen en slim werken, gewoon doen!

Ontvang gratis mobiliteitsadvies op maat voor uw organisatie.

Vermindering van uw uitgaven voor mobiliteit, productiviteitsstijging, minder parkeerproblematiek rond uw bedrijf, maatschappelijk verantwoord ondernemen en verbetering van de werk-privé balans van uw medewerkers. Spreekt dit u aan? Vraag dan een mobiliteitsvoucher aan en ontvang gratis mobiliteitsadvies op maat voor uw onderneming.

Fleet Consult is door Agentschap NL geselecteert om voor u een mobiliteitsscan uit te voeren. Voor meer informatie klik hier.

www.agentschapnl.nl

Vastbouw Groep - Rijssen

Vastbouw Groep
Hartelijk welkom bij Vastbouw Groep

Volgens ons is samen bouwen het mooiste vak dat er is. Wij zien bouwen als een gezamenlijke opgave. Vastbouw is een constructieve teamspeler: met onze klanten delen we inspanningen en risico's en gaan we voor het eindresultaat.

Samen bouw je beter

www.vastbouw.nl

Davinci Groep - Amsterdam

Davinci Groep
Het ondernemende adviesbureau

Elke onderneming of organisatie wil doelstellingen behalen en kansen optimaal benutten. Davinci helpt daarbij en geeft richting. Onze klanten rekenen op heldere adviezen, tastbare ondersteuning en zichtbare resultaten. Want u zit niet te wachten op wollige verhalen of luchtfietserij en wij evenmin.

Met onze expertise kunt u de dienstverlening of performance van uw bedrijf of organisatie verbeteren. Daarbij maken wij volop gebruik van de nieuwe mogelijkheden die de ontwikkelingen bieden in ICT en communicatie. Onze focus ligt daarbij op: 

  • Financiële dienstverlening
  • Sportwereld
  • Non-profit organisaties, waaronder overheidsinstellingen, brancheverenigingen en fondsenwervers.
www.davincigroep.nl

Habe Afbouw - Hardenberg

Habe Afbouw
Compleet in bouwen

Habé afbouw is een professionele onderneming die alle aspecten van de afbouw vakkundig beheerst. We realiseren en managen de complete afbouw, met als uitkomst: enerzijds volledige ontzorging voor onze opdrachtgevers, anderzijds perfecte resultaten voor bewoners, gebruikers, eigenaren en investeerders.

Habé afbouw is daarnaast nog veel meer. Als onderdeel van de Bouwfront Groep zijn we in staat om projecten compleet casco op te leveren.  In de praktijk betekent dit dat we het volledige bouwproces kunnen uitvoeren, van ruwbouw tot en met afbouw, met inbegrip van het totale project- en procesmanagement.

Dankzij dit alles kunnen opdrachtgevers zich focussen op hun andere projecten en activiteiten. Door de korte lijnen en de strak ingespeelde organisatie van de Bouwfront Groep worden projecten bovendien efficiënter en effectiever gerealiseerd.

www.habeafbouw.nl